- october 2018

MåndagHej på er . Trots typ två - fyra  timmars ordentligt med sömn .  så ska jag till jobbet idag . Trots det så kämpar min envisa vilja på ändå .... 

Sen är det bara tre dagar kvar tills vi ska hämta chloey . Och ni kan ju gissa va stor hon blivit 😍 sen första veckorna jag såg henne på bild .  Åh helt kär ju ! 

Fick bild på henne igår så här har  ni min lilla pärla 😍🐶 

(null)

(null)

(null)

(null)

Om du ler mot världen så kommer världen le tillbaka mot dej ❤️

Hösten är här och träning på detHej på er . 

Idag gick jag upp vid 1 . Ja ni undrar säkert så sent . denna vecka har jag gått upp vid 4 då jag inte kunnat sova på nätterna .  Extremt jobbigt o varit vaken till klockan 5 på morgonen .  
Så fort jag  rör på mig och har nu börjat få igång i rutinerna igen med o äta på dagen istället på natten 😂 så känns de bättre idag . Men somnar jag innan natten så har jag svårt o sova under natten så detta måste ställas om rätts så fort . De e på väg . 
Och idag vill jag inte sova innan 22.00 trots hur trött jag än är . Så vill jag bara sooova .  

Gick en bit i solen idag o tränade . Härligt o se alla dessa löv 😀 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har på börjat en insamling till ung cancer på fb . Hittills har jag fått ihop 345 kr utav 1000 kr . Yey ! 

Det är för om tre veckor så var  det ett ÅR sen min bästa vän dog i cancer .  Ni kan läsa  i kategorin 2017 bilder på mig och vänner .  Jag kände jag ville göra något då Det är ett år sen snart .  
❤️ 

Detta ska bli kul ...När chloey växt sej lite så ska jag börja med träning för henne . Först måste hon bli rumsren . Då jag tränade Angust till en social hund så vet jag hur man gör o läst o sett en del .  

Det ska bli så kul med henne o få komma ut . Jag gick o lånade Nella idag en cockerspaniel som är mina föräldrars grannes hund har tittat förbi den ibland o så o nu vågade mig på o fråga om jag fick gå ut me den o det fick jag såklart . Så jag o nella gick till en park o satte oss där . Det va myssigt o få krama en hund igen .  🐶 

Ska även bli medlem i hundklubb för chloey o börja gå kurser .  

(null)

(null)

(null)

Kommer köpa sånt här o även ha hemma :) 
RSS 2.0