- november 2018

Fredag !


Tjooho . 
Äntligen fredag , imorgon drar jag till Göteborg . Idag blir det mest lugnt och bara hämta ut chloeys paket hon fått . 

Igår var det så myssigt o träffa föräldrar :) åt pannkakor och vaniljbulle 😍  hur ofta besöker ni era ?  På senaste tid har jag knappt varit där för jag är så begränsad till chloey .  Men vi har åkt buss ibland en gång i veckan lite mindre ibland .  Och då har det bara gått bra att åka buss med henne .  🐶💕

Hoppas ni får en bra fredag ... 
nästa vecka blir lite lugnare vecka .  Ska komma igång med träningen igen ... 

(null)

(null)

(null)

❤️

Hos föräldrarna ❤️


Hej .
Nu är jag och chloey hos mina föräldrarna .  Hon har lekt nu i två timmar nästan sen somnade hon bums. Och jag tänkte .’ Äntligen’ nu får jag med vila 😂 det är mkt med valp mer än vad jag trodde . Men när jag är envis till något jag vill ha då strävar jag efter tills jag får det .  

Jag hoppas ni haft en bra torsdag 

Klickade hem detta till garderoben trots jag redan har det gråa linnet 👍🏻 

köper bara mina kläder från Bonprix .  Just nu ialf . Har även köpt hundkläder till chloey och hundkoja och nytt koppel och halsband 😀

(null)

(null)     

Onsdag


Hej . 
Onsdag redan och jag sitter och väntar på att mitt möte ska börja .  Snart helg och vad jag längtar ❤️ o träffa bästa vän !  
Assså jag e så sjukt taggad för de nya årets  kommande bio filmer . Lejonkungen blir Reality .  Min favorit Disney som barn . Och trailern var helt magisk . Ska lägga ut den här sen .  

Imorgon blir det o träffa föräldrarna . 

Hoppas ni får en bra dag ❤️

(null)

(null)