- january 2016

Hej :)

Jag åkte iväg o tränade och det var så gött .  Nu har jag kommit hem efter vart med familjen lite. Imårgon har jag massa   att göra . Jag tappade min plånbok o (har spärrat kontokortet)när jag var på väg hem . Jag var så djupt inne i mina tankar . Damn .   Jag brukar oftast få tillbaka mina grejer,  minns förr när jag glömde mina väskor på krogen elr min plånbok på krogen elr min mobil på ett flygplan för läääänge sen och ändå fick tillbaka den.  Tur i oturen kan man väl säga.  Men nu känns det surt för busskortet behöver jag :/ och id kort o allting. 

Imon ska jag till banken. Sen spärra alla andra kort. Fixa mat. Träffa bror och sen ska jag på yoga  . :) hoppas ni får en bra vecka ^^ 
Är så trött nu.  Sov så gott ! 

Söndag

Jag vilar lite idag då jag känner mig så trött . Så avbokade vattenpasset . Men imon blir det yoga o va med Brossan under dagen :) nice ! 

Ny större säng !

Va var det jag sa?! :) Första grejen nu på min lista som är fixad . Nu har jag en större säng :) och nu e det bara en ny soffa och en ny iPhone ! Och det sista för julklappen från mamma o pappa ska med fixas snart :) Tobias fick ha sina grejer i min vind så länge :)