- november 2015

Jul pynt i lyan

Lyan ska med få lite julpynt tycker jag allt i år . Är så trött att jag aldrig har något.  Försöka peppa mig själv till o gilla julen.  Det blir en mini julgran 79 kr. En julstjärna , 79 kr , små tomte nissar i julgranen : 29 kr.  Och batteri 20 kr Och en adventsljusstake för 59 kr.  Så mycket mer behöver det inte vara 
Allt finns på Clas ohlsons , för ca 260 kr.    Det tycker jag är värt :) 

Jag kmr senare göra ett peppakaks hus med o dekorera den som förra året :) lite sugen på o med o skicka julkort till mina syskon och släktingar i USA o min farmor Men det kanske få dröja till nästa år ^^ ... En sak i taget som man brukar säga.  Först detta imårgon :) 

Mini julgranen 

You have to make the best of it <3

Hej på er . Min dag har inte varit super då jag haft ont i min axeln och fått vara sängliggandes nu i två dagar . Men imårgon ska jag ju in till staden och fixa mini julgran som sagt :) och även nya hundskålar för angust och lite grejer för lyan tror jag . Beroende på hur mkt jag orkar.  Samt börja kolla på julklappar . 

Jag vet att detta med axeln kommer va tjötit en period nu men det är inte lätt så då får man helt enkelt göra det bästa utav situationen . 

Man kan fortfarande drömma att man befann sej här för en månad sen.